Bukić doneo pobedu Zagrepčanima na Slanoj bari

Vaterpolisti Vojvodine izgubili su u Novom Sadu od zagrebačke Mladosti rezultatom 11:9 u 9. kolu Regionalne lige.
Vaterpolisti Vojvodine izgubili su u Novom Sadu od zagrebačke Mladosti rezultatom 11:9 u 9. kolu Regionalne lige.

U prvoj četvrtini su obe ekipe postigle po tri pogotka, vodila je Vojvodina dva puta, ali su gosti ipak uspeli da preokrenu i ovu deonicu odigraju nerešeno.

Sledeću četvrtinu je Mladost dobila sa 2:1, da bi u trećoj Luka Buklić i Marin Drašić odlepili goste na tri gola razlike. Poslednja četvrtina pripala je Vojvodini, ali je to bilo nedovoljno da se izvuče makar nerešen rezultat.

Bukić je danas bio nezaustavljiva sa 7 pogodaka, dok je za domaći tim Rogač postigao 3, a po 2 gola Gvozdanović i Ćatović. Posle osam odigranih mečeva Vojvodina je sa tri boda i dalje na devetom, pretposlednjem mestu, a narednu utakmicu igra protiv Primorja za dva dana, takođe na Slanoj Bari.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport