STK Novi Sad u četvrtfinalu Kupa Evrope

Stonoteniserke Novog Sada napravile su najveći uspeh u istoriji kluba pobedivši rumunskog dvostrukog uzastopnog prvaka Dumbrovicu sa 3:1 u mečevima u okviru osmine finala Kupe Evrope.
Stonoteniserke Novog Sada napravile su najveći uspeh u istoriji kluba pobedivši rumunskog dvostrukog uzastopnog prvaka Dumbrovicu sa 3:1 u mečevima u okviru osmine finala Kupe Evrope.

 

Prvi meč su odigrale Andrea Maksuti za STK Novi sad i Andrea Zanfir za Dumbravicu. U odličnoj utakmici sa puno preokreta, Maksuti je pri vođstvu od 2:1 za Rumunku uspela da dobije dva seta zaredom i napravi veliki preokret za pobedu.

U drugom meču su se sastale Viktoria Tružinski i Adina Diakonu. Ovaj meč je Tružinski rutinski dobila, iako je Rumunka uspela da joj uzme samo jedan set.

U trećem meču je domaća teniserka Ana Žofia Fenjveši izgubila od Mihaele Dospine sa 3:2 u setovima, nije uspela da iskoristi šansu pri vođstvu od 2:1, pa je igračica Dumbravice napravila preokret i pobedila ovaj meč.

Dilemu konačnog pobednika otklonila je još jednom Andrea Maksuti koja je u poslednjem meču savladala najtrofejniju rumunsku igračicu Adinu Diakonu sa 3:1 po setovima.

STK Novi sad će u četvrtfinalu igrati protiv češkog Hodonina koji je izbacio Istanbul.

  • boco

    21.11.2015 17:24
    lako je njima kad ih trenira djordje bosnjakovic

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport