KLS: Vojvodina sigurna protiv Spartaka

U pretposlednjem 25. kolu Košarkaške lige Srbije, Vojvodina je sinoć u Subotici ubedljivo savladala Spartak rezultatom 97:73.
KLS: Vojvodina sigurna protiv Spartaka
Foto: 021.rs

Gosti su vodili tokom celog meča, a iz četvrtine u četvrtinu su postepeno uvećavali prednost i opravdali ulogu favorita.

Najbolji pojedinac susreta bio je Nikola Silađi sa 23 poena i 10 skokova, Bjelica je ubacio 15, a Janjić 12 koševa. S druge strane, u redovima domaćina istakao se Kojović sa 20 poena.

Vojvodina je trenutno šesta sa 39 bodova, a sa koje će pozicije ići u Superligu znaće se nakon poslednjeg kola koje je na programu narednog vikenda.

U Novom Sadu će gostovati ekipa Dunava, a utakmica na Spensu zakazana je za subotu 7. april.

  • Limanac

    01.04.2018 15:59
    Ovo je baš bilo potrebno ,za povratak samopouzdanja pred Super ligu.
    Sad samo ostaje da vidimo sa kime ćemo biti u grupi .Ne bi bilo na odmet i neko pojačanje dovesti.Ne znam koji je plan ,obzirom da se zna da para nema.
    Junaćki su izgurali ovu prvu prvoligašku sezonu .
    SVAKA ČAST !!!!
    NAPRED VOŠA !!!!
  • vuk

    01.04.2018 10:26
    Cestitke na prikazanoj igri. idemo dalje do nove pobede,a onda sve to opravdati u Super ligi u cega netreba sumljati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport