Naplata parkinga na Grbavici od 1. jula

U nekoliko ulica na Grbavici parking će početi da se naplaćuje od 1. jula, rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve.
U nekoliko ulica na Grbavici parking će početi da se naplaćuje od 1. jula, rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve.

Kako je ranije pisao 021.rs, plavom zonom će biti obuhvaćene Ulica Danila Kiša, Gogoljeva, Tolstojeva, Puškinova, Ulica Alekse Šantića, Doža Đerđa i Miše Dimitrijevića. Ova parkirališta biće bez vremenskog ograničenja.

"Od 1. do 15. jula kontrolori "Parking servisa" intenzivno će obaveštavati građane o započinjanju naplate, a od 15. jula izdavaće se posebne parking karte", poručuju iz "Parking servisa".

Vozači iz ovih delova Grbavice imaju pravo na povlašćenu stanarsku kartu po ceni od 130 dinara mesečno. Stanarske karte počeće da se izdaju od 25. juna na blagajni "Parking servisa" u Ulici Filipa Višnjića 47, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova.

Za regulisanje stanarske karte potrebno je, pored originala na uvid, dostaviti i fotokopije lične karte i saobraćajne dozvole.

Podsetimo da su građani pre nekoliko dana primetili table sa informacijama o naplati parkinga u ovim ulicama.

  • Robi

    24.06.2015 12:11
    @Dada
    Sve si dobro izračunala, samo si trebala da napišeš i valute pored cifre, pošto 40.000 dinara zaista zvuči mnogo. Ali ako napišeš 333€ godišnje, da li i dalje zvuci tako puno? Sa tim parama grad, a ni parking servis, ne može da uradi ništa (kad se pravi saobraćajnica, toliko otprilike košta kvadratni metar puta). To su pare da se neko ugrađuje. I to na sitno. A to je karakteristika šibicara...
  • Vesna

    24.06.2015 07:13
    Parking
    Molim parking servis da uvede naplatu parkiranja u Šekspirovu br.2. Stresno je za nas stanare svaki dan po pola sata tražiti parking mesto. Ljudi koji dolaze na Limansku pijacu i prodavci na pijaci parkiraju na ovom parkingu jer se ne naplaćuje a mi što živimo ovde nemamo uslove da ostavimo svoje automobile.. U Park city ima puno firmi koji se takođe parkiraju kod nas, EPS, NIS.., generalno je problem i tim ljudima i nama..
  • nikola

    23.06.2015 19:28
    užas
    Manjak parkinga rešavaju naplatom???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti