Preko hiljadu slobodnih radnih mesta na Sajmu zapošljavanja

Grad Novi Sad i Nacionalna služba za zapošljavanje organizuju 18. Sajam zapošljavanja, u četvrtak, 10. decembra, od 10 do 15 časova, u Zapadnom holu Spensa.

Grad Novi Sad i Nacionalna služba za zapošljavanje organizuju 18. Sajam zapošljavanja, u četvrtak, 10. decembra, od 10 do 15 časova, u Zapadnom holu Spensa.

Učešće je potvrdilo preko 50 poslodavaca, koji su prijavili više od 1000 slobodnih radnih mesta u elektrotehničkoj, ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, turističkoj, ugostiteljskoj, mašinskoj,tehnološkoj, građevinskoj, zdravstvenoj, tekstilnoj, prehrambenoj i grafičkoj struci.

Najveću šansu da pronađu posao imaju radnici u proizvodnji, a priliku će dobiti i informatičari, lekari, fizioterapeuti, defektolozi, veterinari, menadžeri, recepcioneri, savetnici u osiguranju, komercijalisti, prodavci, personalni asistenti, stolari, konobari, kuvari i pekari, frizeri, krojači, magacioneri, višuškariste, automehaničari i autoelektričari, vozači, higijeničari, radnici na održavanju, fizički radnici i drugi.

Poželjno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografije.

  • neko iz mase

    10.12.2015 15:08
    nije fer
    ne znam da li su ga negde sakrili ali od sajma ni traga ni glasa...
  • 10.12.2015 07:44
    puž
    pozorištance
  • NN

    09.12.2015 18:30
    A zašto ne može dan-dva ranije od savetnika da se dobije spisak poslodavaca i radnih mesta pa da znamo da li nam se isplati da trošimo vreme na ove "manifestacije"? Ja prošli put došla uzela spisak i videla da od moje struke samo 2 firme objavile konkurs i to od jedne sam odmah odustala jer sam prateći konkurse znala da već podugo traže radnika za tu poziciju pa sam odmah shvatila da tu baš i nisu čista posla a druga je bila isto neka šklj tako da sam izašla mahajuće ruke. Nije da biram ali prošla sam za 14 godina svašta.... Mislim Top shop drži prezentaciju svaki put kao da je kod njih san snova i da ćete zaraditi milione....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti