Uskoro kol centar u Dečjoj bolnici

Iako je telefonsko zakazivanje pregleda za Dečju polikliniku trebalo da počne prošlog meseca preko kol centra Doma zdravlja, to se nije dogodilo, a iz bolnice poručuju da će osnovati sopstveni kol centar koji će krenuti sa radom od septembra.
Iako je telefonsko zakazivanje pregleda za Dečju polikliniku trebalo da počne prošlog meseca preko kol centra Doma zdravlja, to se nije dogodilo, a iz bolnice poručuju da će osnovati sopstveni kol centar koji će krenuti sa radom od septembra.

Iz ove ustanove poručuju da je nabavljen potreban softver i da je trenutno u toku obuka medicinskih sestara koje će zakazivati preglede. Portparol Dečje bolnice Dušan Vuković, kaže da je ova ustanova zaposlila 15 sestara od kojih će tri raditi na zakazivanju svakog radnog dana od 7 do 20 časova.

Prema ranijim najavama taj posao je trebalo da radi kol centar Doma zdravlja, ali se nakon izbora i promene menadžmenta ove ustanove od te ideje odustalo, a javnost je samo obaveštena da će se pregledi zakazivati na broj telefona bolnice. Nakon što im se veliki broj ljudi požalio da ne mogu da dobiju vezu i zakažu pregled, odlučili su da organizuju sopstveni kol centar.

Kako piše Blic, u bolnički kol centar mogao bi da pređe i deo zaposlenih iz iste službe u Domu zdravlja, kojima ističe ugovor.

  • Informisani

    15.08.2012 05:37
    Kontakt centar
    Ko je iole upućen u probleme koje Dečija poliklinika ima zbog nemogućnosti adekvatnog zakazivanja u 21. veku, vrlo dobro zna da je ovaj potez jedino pravo rešenje za njihove probleme.
    Pametna i ispravna odluka, samo napred!
  • Nova

    14.08.2012 12:48
    Mera stednje
    Kol centri su najveca glupost koja je do sad izmisljena u zdravstvu !

    Probajte da dobijete neki od istih i zakazete pregled ... a haa 'oces ...

    Ali jedno je sigurno, uvodjenjem kol centara u zdravstvene ustanove smanjuje se broj penzionera, a samim tim vise para ostaje u budzetu !

    Mislite o tome

  • Tihi

    14.08.2012 11:41
    Šta novih 30 radnih mesta DS i Ljigaša
    To mi sve govori o vlasti trenutnoj o ničemu ne brinu samo kako da okače na vrat ovom narodu 30 novih partijskih kadrova (da dižu slušalice ,i kao zakazuju nešto) pa nek je i 5 i 10 sad u ovoj krizi sve je mnogo ,luftiguzi jedni,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti