Ulaznice za Noć muzeja u prodaji

Ulaznice za Noć muzeja mogu da se kupe od danas, a cena u pretprodaji je 350 dinara.

Ulaznice za Noć muzeja mogu da se kupe od danas, a cena u pretprodaji je 350 dinara.

Uz svaku kupljenu ulaznicu dobija se besplatan katalog koji predstavlja vodič kroz program sedme Noći muzeja u Novom Sadu, koja će biti održana 18. maja.

Ulaznice se mogu kupiti u novosadskim poslovnicama OTP banke, na prodajnim mestima "Gigstix" u Pariskom magazinu, u knjižari "Bulevar buks" na Bulevaru oslobođenja, u knjižari Serendipiti na Spensu, u kafeu "Makijato" u Tržnom centru "Merkator", kao i preko sajta www.gigstix.com.

Na dan manifestacije cena karte biće 400 dinara i moći će da se kupe u muzejima i galerijama. Jedna ulaznica važi za svih 40 lokacija, a za posetioce starije od 70 i mlađe od 7 godina, ulaz je besplatan.

  • Tamara

    20.05.2013 15:38
    nista posebno
    Prvi put sam isla ove godine na Noc muzeja u Novom Sadu, jer sam videla par stvari koje bih me mogle zanimati. Organizacija je losa, bar sto se tice tih par lokacija na kojima sam bila. U Pokrajinskom zavodu za zastitu prirode sam ocekivala eksponate o eko gradnji, nasla sam samo odstampane rendere slika i projekata koje sam prethodno videla na internet stranici. Od eko zivota sam videla neke kantice sa zemljom...da ne nabrajam jos propuste sto se tice razvoja luka kroz istoriju... Vrhunac razocaranja je bilo u Francuskom institutu pri Novom Sadu. Sem tri stola sa stolicama,dasak Francuske se nije osetio,a tek izjava frontmena benda, sto je krajnje neprofesionalno i bahato. Izmedju pesama, dok je malobrojna publika tapsala, mozda i ne tako euforicno, doticni je prokomentarisao: "Nisam navikao na veliku tisinu izmedju nasih pesama kada ih izvodimo, u Beogradu nije tako, tamo su ljudi VASPITANI!!!! Smatram da je ovo vrhunac amaterizma, bahatosti ne znam kako to da nazovem.
  • Aneleja

    17.05.2013 12:46
    Razočarana sam u program, ali bih i dalje da idem, čisto da se možda pozitivno iznenadim. Kao što govore ljudi, ova manifestacija bi trebalo da bude besplatna i da promoviše kulturne institucije, koje bi mogle da se potrude da ponude nešto zanimljiviji program.
  • -

    09.05.2013 20:37
    -
    pogledao program i nema bas interesantnih stvari.
    ako nam muzeji na prilozens desavanja misle sebi popraviti stanje onda neka stave kljuc u bravu i zavrse sa agonijom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti