"Novosadska zima" od danas na Spensu

Prodajna izložba "Novosadska zima" počinje danas ispred Gradske kafane na Spensu.
Prodajna izložba "Novosadska zima" počinje danas ispred Gradske kafane na Spensu.

Na sedamdesetak prodajnih tezgi posetiocima će biti ponuđeni različiti novogodišnji proizvodi: rukotvorine, nakit, ukrasi, eko proizvodi - zdrava hrana i prirodna kozmetika, novogodišnji cvetni aranžmani, vino, slatkiši...

Novosadska zima traje do 30. decembra od 9 do 21 sat.

Istovremeno se na prvom spratu Spensa održava Univerexportov Dečiji festival. Svakodnevno se do 26. decembra od 16 do 20 sati predstavljaju deca iz novosadskih predškolskih ustanova, škola stranih jezika, studija za ples, dečiji horovi, kulturno umetnička društva, sportska društva i sl.

  • Ajvanhoo

    24.12.2014 18:06
    nekad-sad
    Prošle godine sam izlagao na Novosadskoj zimi, i kad sam shvatio da radim za tepsiju ribe, na porleće sam spakovao kofere i evo me sad "napolju" živim kao čovek... Ali sećanje i gorak osećaj u grlu i dalje stoji, Srbijo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti