Bazarov "Dan kupovine" u subotu

Bazarov "Dan kupovine" održaće se u subotu, 27. decembra, od 13 do 21 čas u TC "Sad Novi Bazaar".
Bazarov "Dan kupovine" održaće se u subotu, 27. decembra, od 13 do 21 čas u TC "Sad Novi Bazaar".

Tokom "Dana kupovine" cene pojedinih artikala poznatih brendova biće niže i do 50%. Pored šopinga, svi posetioci će imati priliku da uživaju i u druženju sa gostima Bazara.

Stilista Srđan Šveljo će u periodu od 13 do 17 časova u Bazarovom modnom kutku svim zainteresovanim posetiocima davati modne savete, a za najbolje stilizovane posetioce pripremljene su i posebne nagrade. Jedna od njih će biti i unikatna leptir mašna mladog dizajnera Aleksandra Topića, koji će na II spratu TC predstaviti svoju Božićnu kolekciju.

Tokom brojnih promocija, predstaviće se Centar za hrono ishranu, Worldclass fitness centar, vinarija Belo Brdo, Grazia, Oriflame, a za najmlađe posetioce je pripremljen poseban praznični program, koji počinje u 15 časova slikanjem sa Deda Mrazom i čitanjem novogodišnjih priča.

Od 18 časova će biti održana kreativna radionica za pravljenje čestitki i ukrasa, a od 19 časova mališani će imati priliku da uživaju u pozorišnoj predstavi u izvođenju Kreativnog pogona.

  • ćurke

    24.12.2014 18:48
    Jok, nego ce da sede za sporetom, da tove Bozu Ekonomista, jer im je zivotni san i smisao bio da se udaju za bas jednog ovakvog drazesnog, rode mu decu i opsluzuju ga 24h do kraja zivota.
  • Boža ekonomist

    24.12.2014 16:10
    E ovo je za ćurke
    Neka navale i otimaju se oko haljina, samo im je bitan šoping,a deca, muž ,ma baš ih brige,dok im roditelji i rođe doniraju novac za šoping niće i ćuraka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti