Humanitarni košarkaški turnir za pomoć deci Dečijeg sela

Humanitarni košarkaški turnir "Igram za drugara" za pomoć deci dečijeg sela "Dr Milorad Pavlović" održaće se u subotu i nedelju, 27. i 28. decembra u sportskoj sali Srednje škole unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici.
Humanitarni košarkaški turnir "Igram za drugara" za pomoć deci dečijeg sela "Dr Milorad Pavlović" održaće se u subotu i nedelju, 27. i 28. decembra u sportskoj sali Srednje škole unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici.

Turnir po osmi put organizuje KK "Selekta" iz Sremske Kamenice, a učesnici su dečaci starosti do 12 godina iz Herceg-Novog, Beograda, Futoga i Novog Sada.

Goste iz klubova "As" Herceg-Novi, "All star" Beograd, "Futog" Futog, ugostiće drugari iz Novog Sada i Sremske Kamenice i zajedno će prikupiti poklone za novogodišnje paketiće koje će odneti deci dečijeg sela.

Otvaranje turnira je zakazano za subotu u 12 časova. Ulaz je slobodan uz molbu da gledaoci donesu poklon u vidu slatkiša, odevnog predmeta ili igračke.

Prva utakmica, između KK "All star" i KK "Selekta", počinje u 12:30 časova. U drugoj utakmici snage će odmeriti KK "As" i KK "Futog" u 15 časova. U pauzi će se odigrati revijalna utakmica mešovitih ekipa sastavljenih od dece iz dečijeg sela i učesnika turnira. Borba za plasman počinje u nedelju u 11 časova utakmicom za treće mesto. Finale je zakazano za 12:30 časova.

Takođe će biti predstavljena i platforma "P.R.V.A.K.", osnova za rad sa svim selekcijama, koja će se primenjivati u KK "Selekta" sa ciljem da se razvijaju vrhunske vrednosti i konstruktivna kultura unutar kluba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti