Novogodišnji bazar od danas u Porti

Novogodišnji bazar "U susret praznicima" biće otvoren danas u 17 sati u Katoličkoj porti, a trajaće do sledećeg utorka.
Novogodišnji bazar "U susret praznicima" biće otvoren danas u 17 sati u Katoličkoj porti, a trajaće do sledećeg utorka.

Posetioci će tokom pet dana imati priliku da kupe proizvode od meda, vino, čajeve, slatkiše, nakit i prirodnu kozmetiku.

Nakon svečanog otvaranja, najmlađi posetioci će moći da prisustvuju nastupu korisnika Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Veternika i hora "Zvončići", posle čega će nastupiti tamburaši, a veče će se završiti nastupom pevačice Ane Perišić.

Sutra u 17 časova mališanima će se predstaviti deca iz vrtića "Tasa", potom nastupaju tamburaši, bend "Mulen ruž" i bend "Drum 'N' Zez".

Trećeg dana ove manifestacije nastupiće Miša Blizanac, tamburaši, bendovi "Stena" i "Apsolutno romantično", dok će narednog dana od 17 sati decu zabavljati "Melodijum", a starije "Mamurluk" i "Zbogom Brus Li".

Poslednjeg dana program će početi u podne predstavama za decu, Deda Mrazom, folklorom, animatorima i nastupom klovna. Nakon dečijeg programa, od 19 sati, nastupiće tamburaši, a potom bend "Drvo truo" i Dejan Cukić.

Bazar organizuje JKP "Tržnica".

  • Zahvalni građanin

    26.12.2014 11:13
    Bravo za Organizatore
    Svaka čast za JKP "Zelenilo" i JKP "Stan" koji su se setili da i ove godine obraduju svoje sugrađane.
  • 26.12.2014 07:49
    kome je smetalo da vasar pocne barem 2 dana ranije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti