Neko je namerno prolio 60.000 litara vina vrednog 2,5 miliona evra

Maskirana osoba namerno je u nedelju prolila oko 60.000 litara vrhunskog vina uskladištenog u poznatoj španskoj vinariji, a vrednost uništenog vina procenjena je na oko 2,5 miliona evra.
Neko je namerno prolio 60.000 litara vina vrednog 2,5 miliona evra
Foto: Pixabay (ilustracija)
Sabotaža se dogodila u nedelju u mestu Kastriljo de Duero, oko 150 kilometara severno od Madrida, objavili su španski mediji pozivajući se na informacije dobijene od predsednika kompanije "Bodegas Cepa 21" Hozea Mora.
Oko 3.30 sati ujutro maskirana osoba ušla je u skladište vinarije i za manje od minut otvorila slavine pet buradi u kojima se nalazilo vino vrhunskih marki "malabrigo" i "horcajo", rekao je Moro.
Dodao je da snimci sa nadzornih kamera pokazuju uljeza koji je, čini se, znao kako da uđe u skladište vinarije u prestižnoj vinskoj regiji Ribera del Duero. 
 
Kazao je da nakon provale iz skladišta ništa nije odneto. 
 
Moro je rekao i da sumnja ko bi mogao biti uljez, ali nije želeo da otkrije da ne bi omeo policijsku istragu.

Teme

vino
  • Зоран

    24.02.2024 21:21
    ВИНО И ЈОШ СКУПО
    Да није то направио онај наш полицијски револвераш у бекству да би заварао траг, а можда је у ту бурад посакривао пиштоље и револвере
  • Nismo somovi!

    23.02.2024 01:41
    Recesija u Evropi i svetu, štrajk poljoprivrednika u EU, a nemaš plasman za skupo vino? Angažuješ nebitnog lika sa balaklavom da uleti i pootvara slavine, snimiš ga kao dokaz i naplatiš osiguranje. Jeste šteta da se baci, ali bolje nego bankrot zbog zaliha.
  • NS

    20.02.2024 11:01
    To je neka osveta verovatno tu radi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.