Letovanje: Uštedite do 42%

Iskoristite sajamski popust i uštedite do 42 posto za letovanje u Grčkoj, Turskoj, Egiptu, Tunisu,...
Iskoristite sajamski popust i uštedite do 42 posto za letovanje u Grčkoj, Turskoj, Egiptu, Tunisu,...

Sniženja su velika i za druge destinacije, ali prednjače za Grčku gde su cene hotela manje i do 42 odsto, dok su apartmani sniženi i do 30 procenata.

- Cene hotela u Turskoj su niže i do 40 %, već povoljna letovanja za Egipat su umanjena za četvrtinu, Španija i Italija su jeftinije i do 22 posto, nude se "ultra first" popusti za Tunis, a hoteli sa gratis smeštajem za dvoje dece su sve brojniji - navode u novosadskoj turističkoj agenciji Promo Travel. Kako ističu, oni prate sve popuste i sniženja povodom Sajma turizma koji se održava od četvrtka do nedelje u Beogradu i dodaju da su sajamski popusti dostupni i u njihovoj turističkoj agenciji.

-  Kod nas možete da uplatite letovanje pod istim uslovima kao i na Sajmu turizma, a aktuelne su i druge pogodnosti plaćanja kao što su rate do kraja godine. Sve veći broj građana se odlučuje za rane uplate u januaru i februaru jer se zaista dosta uštedi. Ovakav način omogućava i veći broj rata putem čekova ili administrativne zabrane na platu - kažu u ovoj agenciji.

- Osim navedenih popusta i olakšica za plaćanje, veoma je važno da svako dobije ono što želi, tako da mi ukazujemo i na druge detalje letovanja: da li ima vetra na plaži i kakav je ulazak u vodu, ima li uzbrdice do apartmana, da li je letovalište za aktivniji ili pasivniji odmor, da li je stvarno Tunis uveo izlaznu taksu, koliko koštaju izleti na različitim destinacijama- ističu u Promo Travelu i dodaju da se sve informacije mogu dobiti u agenciji u Ćirpanovoj 3 ili pozivom na jedan od brojeva telefona 021/66-17-504, 060/44-666-16 i 060/44-666-14.

Popusti su predviđeni i za obilaske evropskih metropola, pa je ovaj Sajam turizma dobra prilika da bukirate i neko od svojih prolećnih putovanja, dodaju u Promo Travelu.
  • :)

    18.02.2015 19:55
    Na slici La Mirage u Antaliji, pored Kervansaray Lara... Nekada se ovo moglo priuštiti, sad samo sa setom mogu da gledam fotografije... Toliko mi je dobro, i ide na još bolje, da me je sramota.
  • pera

    18.02.2015 12:11
    ..
    Al za Internet imate.
  • ST

    18.02.2015 10:53
    Nemam...
    ...ni toliko...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja