Najtraženiji grad na Google-u je...?

Zahvaljujući svojim galerijama umetnosti, pozorišnoj sceni i inovativnom dizajnu London je proglašen najtraženijim gradom na pretraživaču Google.
Zahvaljujući svojim galerijama umetnosti, pozorišnoj sceni i inovativnom dizajnu London je proglašen najtraženijim gradom na pretraživaču Google.

Londonski muzeji našli su se na prva tri mesta liste najtraženijih na Google-u, a prvo mesto zauzima Muzej nauke, na drugoj poziciji je Prirodnjački muzej, a na trećoj Britanski muzej, navodi Bi-Bi-Si prenoseći istraživanje kompanije "London & Partners". Reč je o zvaničnoj promotivnoj kompaniji britanske prestonice, a istraživanje je realizovano povodom početka jesenje kulturne sezone u Londonu. Prema rezultatima istraživanja, na četvrtom mestu najviše pretraživanih muzeja je njujorški Metropoliten, a potom Smitsonijan u Vašingtonu.

Londonska pozorišta takođe su, kako se navodi, privukla više pretraživanja nego teatri u bilo kom drugom gradu, a London je i grad koji je najviše tražen na Google-u radi posete.

  • Non-B

    02.11.2015 07:01
    Hm
    Stevo, evo ja iskreno mrzim te agresore i kolonizatore. Svaku nesreću kod nas su oni izazvali, jer se naši izdajnici prodaju za šaku para.
  • 06.08.2015 18:54
    i imigrantima isto...
  • NANA

    06.08.2015 10:32
    ma da...
    divna jedna država... kolonizovala, opljačkala, satrla i pobila pola sveta!!!
    Iza njih, ostaje domorodaca kol'ko za muzej - od "Indijanaca" do Aboridžina.
    A muzeji i privatne zbirke prepuni tuđih zaostavština.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.