FOTO: Fotografije koje ne želite u svojoj kolekciji

Na putovanjima nemojte nositi fotoaparat jer vam on umanjuje doživljaj razgledanja, poručuje britanski Telegraf. Kako bi potvrdio ovu tezu Telegraf je napravio listu fotografija, koje skoro svaki turista, koji je posetio SAD, Italiju, Norvešku, Indiju, Englesku, Ugandu, Egipat i druge zemlje, ima u svojoj kolekciji.
Na putovanjima nemojte nositi fotoaparat jer vam on umanjuje doživljaj razgledanja, poručuje britanski Telegraf. Kako bi potvrdio ovu tezu Telegraf je napravio listu fotografija, koje skoro svaki turista, koji je posetio SAD, Italiju, Norvešku, Indiju, Englesku, Ugandu, Egipat i druge zemlje, ima u svojoj kolekciji. Uobičajene i neoriginalne, svetski putnici bi trebalo da se stide ovakvih fotografija.

 

 

  • boolewar

    21.06.2011 10:23
    Bull shit, poručujem britanskom Telegrafu...
    Ja bez moje makine ne idem ni đubre da izbacim a što se tiče (ne)kvaliteta fotografija, neko ima oko a neko nema
  • jelena

    20.06.2011 12:23
    to sigurno neki kriticari koji ti pregledaju album sa putovanja imaju nesto protiv ovakvih "umetnickih dela"... a sta uostalom nekog briga dal se ja bilo koje slike stidim il ne stidim....pazi to sad neko treba da ti kaze i cega da se stidis, i kako da se slikas, nek objave oni u kojim pozama treba da se slikas na koju god lokaciju otputujes a da se ne stidis pa da znas kako da se ponasas...
  • Nikola

    20.06.2011 12:09
    Sto?
    Sto da se stide? Bezveze komentar. Em su neke od gornjih fotki sasvim ok, em se ljudi zabavljaju. Svrha fotografija sa putovanja nije umetnicko delo, nego uspomena i zabeleska.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.