Lista bizarnih pritužbi turista

Britanci su poznati kao vrlo sitničavi i zahtevni turisti, ali ove pritužbe upućene tamošnjim turističkim agencijama su prešle svaku meru.

 

Britanci su poznati kao vrlo sitničavi i zahtevni turisti, ali ove pritužbe upućene tamošnjim turističkim agencijama su prešle svaku meru.

Jedan čovek se požalio kako mu je propao “medeni mesec” jer je sa suprugom u jednom parku video slona koji ima erekciju, što mu je bio krajnje neprijatan prizor, prenosi B92.

Britanci nisu navikli ni na plaže. Tako se jedan par požalio da su im “plaže bile suviše peskovite”, dok je drugom smetalo što “ribe plivaju u moru”.

Primedbi ima i na usluge hotela. Jedan gost Novotel hotela iz Australije žalio se što mu je poslužena “suviše jaka i gusta supa”, ne shvatajući da je jeo preliv za pečenje.

Isti hotel dobio je još jednu neverovatnu pritužbu. Jedan par ih je naime krivio za trudnoću. “Moja devojka i ja smo rezervisali dvokrevetnu sobu, a dobili smeštaj sa francuskim ležajem. Vi ste krivi što je ona zatrudnela”.

Jedna žena je rekla sledeće: “Treba zabraniti sunčanje u toplesu. Odmor mi je propao jer je moj muž sve vreme gledao druge žene”.

Žena je pretila da će zvati policiju “jer ju je osoblje hotela zaključalo u sobi”. Ispostavilo se da je pogrešno protumačila znak “ne uznemiravaj” kao upozorenje da mora ostati u sobi.

Čovek u Portugaliji se čak žalio da mu je krevet previše udoban što je bio uzrok njegovog spavanja tokom čitavog odmora umesto da ga je iskoristio na najbolji mogući način.

Bilo je još žalbi u vezi sa spavanjem, ali ovog puta se par žalio što su "komšije" iz susedne sobe bile suviše glasni dok su vodili ljubav, pa su bili prinuđeni da rade isto!

“Kupio sam Ray-Ban naočare za pet evra od uličnog trgovca, ali se ispostavilo da su lažne”. - “Trebalo nam je devet sati da sa Jamajke doputujemo u Englesku. Amerikancima je trebalo samo tri sata”.

“Poredio sam veličinu našeg apartmana sa jednom spavaćom sobom i apartmana naših prijatelja (sa tri spavaće sobe) i ispostavilo se da je naš mnogo manji”.

“U brošuri piše: ‘Bez frizerki’. Mi smo završile frizerski kurs. Da li to znači da ne možemo da odsednemo u hotelu?”

“Ovde ima previše Španaca. Recepcionar govori španski, hrana je španska, a ima i previše stranaca”. (Sa letovanja u Španiji)

“Pesak nije bio kakav je u brošuri. Na slici je žut, a u stvari je beo”.

  • Slo21

    10.07.2011 18:59
    Simpatično, samo šteta što je pola izmišljeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.