Tajvan: Ceo restoran od kartona

Na Tajvanu, u kreativnom parku "Karton King" u gradu Taičung, otvoren je restoran jedinstven u svetu.

Na Tajvanu, u kreativnom parku "Karton King" u gradu Taičung, otvoren je restoran jedinstven u svetu.

Sve u tom ugostiteljskom objektu izrađeno je od kartona.

Stolovi, stolice, tanjiri, dekoracije - sve je od kartona. Ukoliko nešto uništite ne morate dodatno plaćati, sve je moguće reciklirati i popraviti.

Iako stolovi i stolice od kartona izgledaju poprilično nestabilno, uprava restorana tvrdi da je sav inventar stabilan i da je na kartonskom nameštaju moguće sedeti. Ukoliko posetioci sumnjaju u njihovu reč i plaše se da će pasti, kuvar težak 100 kilograma im odmah demonstrira da su stolice izdržljive, tako što on sedne na stolicu, a neko od konobara njemu u krilo.

Otvaranje ovakvog restorana ima za cilj promovisanje reciklaže, ali i da pokaže da se i jednostavnim materijalima može načiniti nešto lepo, korisno i učinkovito.

  • Sremcina

    16.10.2012 11:58
    A jel sme da se pusi?
  • jova limanac

    16.10.2012 09:17
    Kuvar ima samo 100kg? Sa mojih 125+ kg nalomio sam se ja i plastičnih i metalnih stolica, tako da mi ovo baš i nije neka garancija... :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.