Direktan voz Beograd-Nikšić

Železnice Srbije od danas uspostavljaju novu direktnu liniju od Beograda do Nikšića.
Železnice Srbije od danas uspostavljaju novu direktnu liniju od Beograda do Nikšića.

Na relaciji Beograd-Nikšić saobraćaće direktna spavaća kola u sastavu međunarodnog voza "Lovćen", koji iz Beograda polazi svakoga dana u 20.10.

Polazak iz Nikšića je u 18.30, a od Podgorice direktna spavaća kola biće u sastavu istog voza koji u Beograd stiže u 5.53.

Cena karte sa rezervacijom ležaja u jednom pravcu od Beograda do Nikšića je 36 evra u turist kabini, 41 evro u dubl i 76,80 evra u singl kabini.

Putnici od Beograda do Nikšića mogu putovati i u vagonima za sedenje, ali uz presedanje u Podgorici. Karta u jednom pravcu u drugom razredu voza sa rezervacijom sedišta do Nikšića košta 24 evra, dodaje se u saopštenju Železnica Srbije.

  • iz češke

    04.11.2012 19:57
    Sa kolika direktnima kolima saobraća za Niksić?
  • Steva

    18.10.2012 13:40
    neisplativo
    Do sada se dešavalo,da voz za Crnu goru vozi prazan /sem u sezoni godišnjih odmora/,a u povratku sa punim kupeima i pretrpanim hodnicima.Daj Bože da sam u zabludi.Ne dajte,Crnogorci,taj vazduh,i tu vodu,ni po koju cenu!
  • ?

    16.10.2012 16:15
    Никшић шта је то???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.