Od danas u Brazil bez viza

Sporazum između Srbije i Brazila o ukidanju viza stupa na sagu danas, što znači da državljanima Srbije ona više nije potrebna za boravak u turističke ili poslovne svrhe.
Sporazum između Srbije i Brazila o ukidanju viza stupa na sagu danas, što znači da državljanima Srbije ona više nije potrebna za boravak u turističke ili poslovne svrhe.

Svi građani Srbije koji žele da zaplivaju na plaži Kopakabana ili zaigraju karnevalsku sambu, popiju čuvenu kajpirinju ili zaigraju fudbal sa brazilcima konačno su od danas lišeni pribavljanja neophodne papirologije.

Tim povodom a u okviru Dana Brazila u Novom Sadu večeras će biti proslavljeno ukidanje viza u Letnjem bioskopu u Katoličkoj porti žurkom koja počinje u 21 sat.  Druženje če biti nastavljano do kasno u noć na Petrovaradinskoj tvrdjavi.

Festival "Dani Brazila-novosadski samba karneval" svečano je sinoć otvorio ambasador Brazila u Republici Srbiji Alešandri Adoh Neto.

Mnogobrojna publika je na otvaranju Festivala u Letnjem bioskopu u Katoličkopj porti imala priliku da uživa u nastupu bendova O bato, Naiara Lira, Luz Azul, kao i u prezentaciji kapuero kluba "Senzala" iz Novog Sada i Samba baterije "Bloko korasao".

  • V12

    03.09.2013 11:30
    30.08.2013. vracena iz Brazila
    Ova informacija uopste nije tacna!!!
    Ona cak pise i na zvanicnom sajtu ambasade Brazila u Srbiji, pise i na zvanicnom sajtu Ministarsta spoljasnih poslova Srbije - ali nije joj za verovati zato sto sam ja otputovala 30.08.2013. i vratili su me zato sto nemam vizu. Kome sad da se obratim za novac?! Avio-karta me je kostala 1800,00 € al hvala Bogu isla sam u posetu tako da nisam imala i hotel uplacen!!!
  • 19.08.2013 08:32
    Divna vest, nas prijateljski Brazil.
    U Solunu dinar somun, do Soluna, sto somuna.
  • Steva-NS

    18.08.2013 21:34
    Odlično!Gde da se javim za putne troškove?Nemoj da bude,hoću sekirom da uđem u Gradsku kuću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja