"Beograd je novi Berlin"

Direktor Turističke organizacije Nemačke Petra Hedofer istakla je danas da je Beograd za nemačke turiste postao "novi Berlin", posebno kada je u pitanju noćni život.
Direktor Turističke organizacije Nemačke Petra Hedofer istakla je danas da je Beograd za nemačke turiste postao "novi Berlin", posebno kada je u pitanju noćni život.

Ona je na marginama panel diskusije "Novi početak prema Briselu - Srbija na putu ka Evropskoj uniji", istakla da se beleži rast broja turista kako iz Srbije, tako i iz Nemačke.

"Sve više Nemaca putuje u Beograd. Govori se da je danas Beograd novi Berlin, a znate da je Berlin veoma omiljena destinacija. Beograd je posebno zanimljiv za mlade, pre svega zbog noćnog i kulturnog života", kazala je Hedofer. Ona je istakla da postoji i sve veće interesovanje Srba da putuju u Nemačku, gde inače živi veliki broj srpskih državljana.

Isto tako je kazala da je raduje što bi broj turista u oba smera mogao da se udvostruči.

Hedofer je, međutim, dodala da je potrebno još više informacija proslediti potencijalnim turistima, kao i da turoperateri povećaju svoju ponudu u oba pravca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja