Upravo to ćete dobiti u ovom neobičnom, bogatom i zdravom doručku (ili ručku), koji lepo izgleda i još lepše miriše.
Sastojci (za 2 osobe):
2 avokada (zrela, ali čvrsta)
4 jaja
50 g narendanog sira (parmezan ili gauda)
malo maslinovog ulja
so, biber
prstohvat čilija ili tucane paprike
Priprema:
Avokado prepolovite i izvadite košticu. Ako je rupa mala, izdubite je kašikom.
Stavite polovine avokada u pleh, pa u svaku udubljenu polovinu razbijte po jedno jaje.
Posolite, pobiberite, pospite sirom i pecite na 200 °C oko 12-15 minuta (da se belance stegne, a žumance ostane kremasto).
Na kraju nakapajte maslinovo ulje i pospite čili paprikom.
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar