Novosadski informativni portal 021

Život

I vaš ljubimac zaslužuje odelce

Odela za pse su sve popularnija, posebno tokom zimskih dana. Najtraženije su nepromočive jaknice zbog hladnoće. Ljubimci dolaze i na probu odela.

Najčešće zablude o velikim psima

Velike pse često neopravdano prati loša reputacija. Naš zadatak je da odagnamo najčešće mitove o njima, jer se ispod gigantske pojave često se kriju nežne duše.

Kako se u svetu proslavlja Nova godina

Pre oko 4.000 godina u drevnom Vavilonu prvi put je obeležena Nova godina i do danas je slave ljudi širom planete uz muziku, vatromet, društvo, bilo u kućnoj atmosferi, bilo u restoranima ili ulicama i trgovima.

Tegobe tokom menopauze zahvataju veliki broj žena

Više od pola miliona žena u Srbiji je u periodu perimenopauze - kada opada nivo svih ženskih hormona, naročito estrogena. Nagle hormonske promene izazivaju niz teogba poput valunga, nesanice, razdražljivosti, rasejanosti. 

Kako da se ne ugojite tokom praznika

U vreme praznika obično odlazimo na mnogo žurki i proslava. Prenosimo neke od saveta koji će vam pomoći u održavanju vaše težine, pa čak i gubljenju kilograma.

Šta preduzeti kod prvih simptoma prehlade

Prve znake respiratorne infekcije mnogi ne shvataju ozbiljno, ali ako se reaguje na prvu loptu, čim počne da vas "hvata" slabost, prehlada se, možda, još može staviti pod kontrolu.