Novosadski informativni portal 021

Život

Da li je i koliko štetno crveno meso?

Nedavna vest o crvenom mesu, u kojoj je obznanjeno kako ta namirnica i nije toliko štetna koliko se govorilo poslednjih godina, razveselila je mnoge. Međutim, radost je bila kratkog daha jer najnovije istraživanje pokazuje da crveno meso ipak nije dobro za zdravlje srca.

Seminar o analnom seksu na Harvardu

Ukoliko želite da naučite kako da imate siguran i zdrav analni seks potebno je da se upišete na Harvard, jedan od najprestižnijih univerziteta na svetu.

VIDEO: Prvi pornić snimljen dronom

Tek što se slegla prašina oko bespilotnih letelica, takozvanih "dronova", pojavilo se prvo pornografsko filmsko ostvarenje snimljeno uz pomoć ove tehnologije.

Najbolje odlučujemo na prazan stomak

Iako stara mudrost kaže da "stomak nema uši", te da kada smo gladni mislimo samo na hranu, novo istraživanje otkriva da se najbolje odluke donose upravo na prazan stomak.

Makedonija uvodi turistički pasoš

Makedonija će biti prva zemlja u regionu koja će uvesti turistički pasoš ili džepni turistički vodič koji će omogućiti turistima da bolje upoznaju ovu zemlju.

Gde otputovati zimi?

Satovi su pomereni, zima se oseća u vazduhu, kuvano vino miriše... Za mnoge je ovo najsvečaniji deo godine. Vreme je za praznike, druženja i zabave.