Novosadski informativni portal 021

Život

Najbolje odlučujemo na prazan stomak

Iako stara mudrost kaže da "stomak nema uši", te da kada smo gladni mislimo samo na hranu, novo istraživanje otkriva da se najbolje odluke donose upravo na prazan stomak.

Makedonija uvodi turistički pasoš

Makedonija će biti prva zemlja u regionu koja će uvesti turistički pasoš ili džepni turistički vodič koji će omogućiti turistima da bolje upoznaju ovu zemlju.

Gde otputovati zimi?

Satovi su pomereni, zima se oseća u vazduhu, kuvano vino miriše... Za mnoge je ovo najsvečaniji deo godine. Vreme je za praznike, druženja i zabave.

Javni prevoz: U kom gradu su žene najmanje bezbedne?

Alarmantni rezultati koji govore o sigurnosti žena u javnom prevozu u svetu su navedeni u anketi Fondacije "Thomson Reuters" koja je istraživala u kojim gradovima sveta su žene najviše uznemiravane u vozilima javnog prevoza.

Koloseum možda dobije nov pod

Plan da se ponovo sagradi pod u Koloseumu, drevnoj areni u kojoj su se na smrt borili gladijatori, izazvala je danas žučnu debatu u Italiji.

Osam tipova ženskih grudi

Nedavno istraživanje radnje HerRoom pokazalo je da postoji osam tipova ženskih grudi i da najveći broj žena ima - nejednake dojke. 

Izbacite nikotin iz tela pomoću hrane

Pušenje smanjuje količinu vitamina C, E i A. Ovi vitamini mogu zaštititi pluća od oštećenja, pa nakon što prestanete da pušite, obavezno uključite u ishranu namirnice bogate vitaminom C i E.