Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Dinar ponovo stagnira

Dinar sutra ulazi u dvodnevnu stagnaciju prema evru, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 115,4439 dinara za jedan evro.

Krivična prijava protiv Čovića

Protiv predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojše Čovića policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je pretukao novinara Dejana Anđusa.

Šteta od poplava je mogla da bude manja

Poplave u Srbiji nisu mogle da se izbegnu, ali je obim razaranja i broj žrtava mogao biti manji da je ranijih godina preduzet niz preventivnih mera, izjavio je danas pomoćnik direktora Srbijavoda Veljko Dimitrijević.

Ukinute izlazne vize

Poslanici Skupštine Srbije završili su danas raspravu u načelu o izmenama i dopunama Zakona o putnim ispravama, a sednica će biti nastavljena sutra.

I sajt SPC na meti hakera

Srpska pravoslavna crkva (SPC) saopštila je danas da je njena zvanična internet prezentacija od subote, 7. juna, pod neprekidnim hakerskim napadom.

Janša od 20. juna u zatvoru

Predsednik opozicione stranke SDS Janez Janša objavio je na svom Tviter nalogu da je dobio poziv za izdržavanje kazne i da se u zatvor mora javiti 20. juna.

Počelo suđenje posadi potonulog trajekta

U Južnoj Koreji počelo je danas suđenje 15-orici članova posade trajekta optuženih za smrti najmanje 292 ljudi, većinom srednjoškolaca, u velikoj pomorskoj katastrofi u aprilu.