Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

U Bubanj potoku se čeka više od pola sata

Na naplatnoj rampi Bubanj potok u Beogradu pojačan je intezitet saobraćaja, trenutno se vozila zadržavaju od 30 do 45 minuta, a u toku dana se očekuje još veći intezitet, rekao je Zoran Janković iz Puteva Srrbije.

Milanović odbacio Vučićevu inicijativu o danu sećanja

Premijer Hrvatske Zoran Milanović odbacio je danas inicijativu predsednika vlade Srbije Aleksandra Vučića o uspostavljanju zajedničkog dana sećanja na žrtve sukoba na prostoru bivše Jugoslavije i pre nego što je taj predlog dobio zvaničnu formu.

U ataru u Irigu 48 biljaka konoplje

Policija je u ataru sela Jazak, u opštini Irig, otkrila zasad 48 biljaka konoplje visine od 1,5 do dva metra, saopštila je policija u Sremskoj Mitrovici.

Zurof: Ima još mnogo nacista za kojima tragam

Direktor Centra "Simon Vizental" Efraim Zurof izjavio je da, 70 godina nakon završetka Drugog svetskog rata, još ima mnogo živih nacista, ističući da je svaka evropska zemlja imala ljude koji su pomagali nacistima.

Problem je vraćanje poljoprivrednog zemljišta

U Srbiji je u okviru restitucije do sada vraćena imovina vredna ukupno oko milijardu evra, od čega 485 stanova, 3.015 poslovnih prostora i 501 zgrada kao celina, izjavio je danas direktor Agencije za restituciju Strahinja Sekulić, koji očekuje da sva rešenja za restituciju budu doneta u narednih četiri do pet godina.