Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

VIDEO: Bombom razneo stan da ga se banka ne dočepa

Očevici tvrde da je vlasnik stana u sarajevskom naselju Čengić-vila aktivirao bombu i tako uništio stan koji je, prema još uvek nezvaničnim informacijama, banka želela da mu oduzme zbog neplaćanja kredita.

Na radnom mestu ugroženo 400.000 radnika

U Srbiji je, prema procenama sindikata, na radnom mestu ugroženo gotovo 400.000 radnika, jer radi u nebezbednim uslovima, izjavio je sekretar veća Saveza samostalnih sindikata Srbije Zoran Mihajlović.

Političari među vlasnicima medija

Među vlasnicima medija, otvoreno ili preko članova porodice, nalaze se političari Bratislav Gašić, Dušan Bajatović, Nebojša Stefanović, navodi se u najnovijem izveštaju Vladinog Saveta za borbu protiv korupcije o radu medija.

Putevi vlažni, na Kopaoniku i Zlatiboru sneg

Zbog kiše koja je tokom noći padala na širem području Srbije i koja i dalje pada, saobraćaj se jutros obavlja po pretežno mokrim kolovozima, a u višim predelima Sjenice, Kopaonika i Zlatibora pada sneg slabog do umerenog intenziteta.

Američka vojska paradirala na ruskoj granici

Vojska i vozila Sjedinjenih Američkih Država i NATO učestvovali su u vojnoj paradi povodom Dana Nezavisnosti Estonije, priređenoj kraj granice Rusije, što je prvi zvaničan nastup tih snaga tako blizu nekadašnjem neprijatelju iz Hladnog rata.

Grabar Kitarović: Ohrabrena sam Vučićevom posetom

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je ohrabrena posetom premijera Srbije Aleksandra Vučića Zagrebu i, navodeći da je dijalog preduslov za rešavanje otvorenih pitanja, istakla da upravo takav dijalog želi da uspostavi sa Srbijom i njenim zvaničnicima.

Veliki požar u fabrici u Osijeku

Veliki požar buknuo je večeras u pogonu najveće hrvatske fabrike za preradu plastike "Drava internešenel" u Osijeku, a za sada nema dojava o povređenima, potvrđeno je iz policije.