Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Vulin: Sredstva za NVO prebačena Fondu za lečenje dece

Vlada Srbije donela je odluku o prenameni sredstva koja su bila planirana za konkurs na kome su učestvovale nevladine organizacije i taj novac je već prebačen Fondu za lečenju retkih bolesti dece, izjavio je danas ministar za rad Aleksandar Vulin.

Vučić: Pravosuđe najveći problem u borbi protiv korupcije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da borba protiv korupcije mora da bude trajna misija društva, i da postoji direktna korelacija između borbe protiv korupcije i napretka države, ali da je najveći problem u tome neefiksano pravosuđe.

Cena nafte ponovo pala

Cene sirove nafte su danas pale na novi, najniži nivo za poslednjih pet godina, kao posledica prekomernih globalnih zaliha i zadržavanja aktuelnog nivoa proizvodnje, naveli su analitičari.

Filipini: Tajfun usmrtio 27 ljudi

Tajfun "Hagupit" danas je dodatno oslabio, nakon što je uništio skoro 13.000 kuća u centralnim provincijama Filipina i ubio najmanje 27 ljudi.

Mrkonjić spreman da napusti SPS

Aktuelni potpredsednik SPS Milutin Mrkonjić nije se kandidovao ni za jednu funkciju za predstojeći kongres socijalista, zakazan za 14. decembar.

Izvozimo "smešno" malo rakije

Iako se busamo u grudi kako je rakija naš najveći brend u svetu, sa izvozom ovog alkoholnog pića u potpunosti smo zatajili.