Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Prva Ikea u Srbiji krajem 2016.

Predstavnici Vlade Srbije i grada Beograda, potpisali su danas sa Švedskim proizvođačem namestaja "Ikea" memorandum o izgradnji prve robne kuće u Beogradu, kod Bubanj Potoka, koja bi trebalo da bude završena krajem novembra 2016. godine, a zaposliće 300 radnika.

Bramerc: Doživotna za Karadžića

Glavni tužilac Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju Serž Bramerc izrazio je uverenje da će Radovan Karadžić biti osuđen na doživotnu robiju.

Bačka Palanka: Oktobarska nagrada za policajca

Risto Komad, načelnik Policijske uprave "Bač" koji je 20. avgusta u centru Bačke Palanke sprečio ubistvo i samoubistvo, umešavši se u vatreni obračun dvojice meštana, dobitnik je Oktobarske nagrade opštine Bačka Palanka.

Određen pritvor Darku Kostiću

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Darku Kostiću osumnjičenom za silovanje i ubistvo Ivane Podraščić (14) iz Batajnice.

Prosvetari će podneti tužbe zbog minulog rada?

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije uputila je danas pismo vladi nezadovoljna što je od škola zatraženo da "urgentno" umanje zarade zaposlenima po osnovu minulog rada, ako su deo staža ostvarili kod drugog poslodavca.

Hakeri napali 76 miliona računa

Jedna od najvećih američkih banaka, "JP Morgan Čejs" saopštila je da je tokom leta izvršen hakerski napad na račune oko 76 miliona domaćinstava i sedam miliona malih preduzeća u toj banci, što je najveći napad takve vrste ikada.