Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Orden za novosadske Francuskinje

Dve Novosađanke francuskog porekla, Monik Beljanski i Klodin Mišić, koje već trideset godina žive u vojvođanskoj prestonici, dobile su Orden za zasluge u redu viteza republike Francuske.

Uskoro nastavak gradnje Bulevara Evrope

Izgradnja Bulevara Evrope trebalo bi da bude nastavljena tokom leta, a prema sadašnjim procenama Grad će za tu investiciju iskoristiti deo odobrenog kredita u iznosu od 2,4 milijarde dinara.

Na pomolu novi štrajk u "Neimaru"

Radnici "Neimara", koji od početka godine ne dobijaju platu, okupili su se u ponedeljak ispred firme da bi, kako kažu, pokušali da spreče urušavanje preduzeća i najavljenu prodaju ostatka imovine.

Saradnja Elektrovojvodine i Univerziteta

Univerzitet u Novom Sadu i Elektrovojvodina potpisali su danas ugovor o poslovnoj saradnji koji će omogućiti edukaciju i dodatno obrazovanje zaposlenih u skladu sa potrebama Elektrovojvodine.

Kvalitet sladoleda kvari nehigijena

Veterinarska inspekcija sprovela je početkom meseca kontrolu sladoleda u novosadskim poslastičarnicama i kafićima, s obzirom na to da je, usled letnjih temperatura, pojačana konzumacija ove ledene poslastice.

"Tilva Roš" pobednik Sinema sitija

Ovogodišnji Gran pri "Sinema sitija" za najbolji film u takmičarskoj selekciji "Nacionalna klasa" osvojio je "Tilva Roš" Nikole Ležaića, saopštili su organizatori festivala.