Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Deca bez roditelja u Šarićevoj vili

Tri spavaće sobe, kupatilo, dnevna soba i terasa u jednom od zaplenjenih objekata Darka Šarića u Sremskoj Kamenici od juče su na raspolaganju mladima koji nemaju roditelje.

Upis prve generacije u privatnu medicinsku školu

Srednja medicinska škola "Dositej Obradović" organizuje upis prve generacije učenika u školskoj 2011/2012 godini, na smerove medicinska sestra tehničar, fizioterapeutski tehničar, medicinska sestra vaspitač, laboratorijski i farmaceutski tehničar.  

Lokomotiva iskliznula iz šina kod Čortanovaca

Na pruzi između Čortanovaca i Karlovačkih vinograda iskliznula je danas lokomotiva međunarodnog teretnog voza, koji je sa severa saobraćao ka Dimitrovgradu i u tom incidentu nije bilo povređenih, saopštile su Železnice Srbije.

I danas pojačane kontrole taksista

Saobraćajna inspekcija i ove godine je, tokom održavanja "Egzita", imala dosta posla sa taksistima, koji su posetiocima vožnju do Tvrđave naplaćivali i po nekoliko hiljada dinara.

Ustavni sud vratio mandate naprednjacima

Ustavni sud Srbije poništio je odluku Upravnog suda i naložio mu da u roku od 30 dana donese novo rešenje kojim bi se 11 odbornika Srpske napredne stranke vratilo u novosadski parlament.