Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Prostorni plan na uvidu

Republička agencija za prostorno planiranje izložila je Nacrt Prostornog plana Republike Srbije na javni uvid.

Najviše budžetskih para za Exit

Na konkursu za sredstva iz gradskog budžeta za kulturu najviše novca su dobili "Exit", Muzička omladina Novog Sada i "Cinema city", saznaje Radio 021.  

Veliko spremanje za praznike

Veliko prolećno spremanje Novog Sada koje su pokrenule gradske vlasti nastavljena je za protekle prvomajske praznike u Kameničkom parku.

Od sutra karte za Noć muzeja

Prodaja karata, za sedmu Noć muzeja, koja se održava 15. maja počinje u utorak u novosadskim ekspoziturama OTP banke po ceni od 250 dinara, a na dan manifestacije karte se mogu kupiti i na samim lokacijama.

Skuplji parking od utorka

Nakon što je i Gradsko veće odobrilo zahtev Parking servisa za povećanje cena usluga, Novosađane nekon prvomajskih praznika očekuje poskupljenje parkiranja u gradu.

Obuka za civilne vojnike u Novom Sadu

Prema novom Planu i programu obuke vojnika na služenju vojnog roka u civilnoj službi, u Novom Sadu će od 4. do 21. maja, biti obučena nova generacija mladih koji su se opredelili za taj način izvršavanja svoje vojne obaveze.

Pavličić ćuti o sukobu interesa

Gradonačelnik Igor Pavličić Novosađanima i dalje ne otkriva da li će biti gradonačelnik Novog Sada, odnosno da li će zbog sukoba interesa morati da se odluči za tu ili funkciju poslanika u Skupštini Vojvodine.

Skuplje kupanje u Dunavu

Ulaz na Štrand danas se naplaćuje 42 dinara, iako je na sednici Skupštine grada u petak povećana cena ulaznica na 50 dinara.  

Idea pomaže Sigurnu dečiju kuću

Kompanija "Idea" je Sigurnoj dečijoj kući u Novom Sadu uručila prvi deo donacije, u okviru polugodišnje pomoći osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu.

Skinuta "Frikom" reklama

Radnici "Stana" juče su po nalogu komunalne inspekcije skinuli veliku "Frikom" reklamu koja je stajala na zgradi iznad apoteke "Bulevar", prekoputa Izvršnog veća.