Lidl naredne nedelje otvara još tri prodavnice

Kompanija Lidl Srbija će, nakon što je nedavno otvorila prvih 16 prodavnica širom Srbije, istovremeno otvoriti još tri objekta – u Beogradu, Kruševcu i Pančevu, navodi se u saopštenju.
Lidl naredne nedelje otvara još tri prodavnice
Foto: 021.rs
Tri nove Lidl prodavnice u Beogradu kod Ade Ciganlije, Kruševcu i Pančevu, počeće sa radom u četvrtak, 8. novembra, u 8 časova ujutro. 
 
Kako se navodi, novootvorene Lidl prodavnice će, kao i one do sada otvorene, raditi svakoga dana u nedelji, od 8 do 22 časa.
  • Cenzurojvođistan

    06.11.2018 07:09
    @citalac - potpuno ostavljajući na stranu vaše izmišljotine dostojne jednog balavca, vi nažalost niste stručni ni u čemu, pa čak ni da ocenite da li je istinita nečija apsurdna izjava da je "probao većinu artikala" u nekom supermarketu što bi umeo svako ko je iole razuman i sposoban da razmišlja analitički.

    @Sladjan - vama se priviđaju "sendviči" kad god nemate šta argumentovano da napišete jer vas je neko vašeg intelektualnog nivoa uverio da je "sendvič" univerzalna zamena za argumente.

    U svakom slučaju, svi ste vi u potpunosti slobodni da nastavite verovati da je lice potpisano sa "Sonja" zaista kupilo i isprobalo više od hiljadu artikala, bez ulaženja u psihu i intelekt nekoga ko ni posle recimo 500 nekvalitetnih artikala nije shvatio da treba da stane sa kupovinom.
  • Čučuk Stana

    01.11.2018 21:56
    @citalac
    Kod mene se to kaze drugačije,
    gospodin G je KK
  • Sladjan

    01.11.2018 21:39
    A gospodin @G.
    Nemate pojma ni gde je otvoren Lild, zato volite SNS seendvič pa mislite da je to isto .
    Gadno sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Bernar Arno najbogatiji na svetu

Francuski biznismen Bernar Arno, koji ima kontrolni paket akcija u holdingu LVMH, vodećem svetskom proizvođaču luksuzne robe, nalazi se na prvom mestu na rang listi najbogatijih ljudi sveta.