Dani Danila Lazovića od 5. do 7. novembra

Dani Danila Lazovića biće održani po treći put, od 5. do 7. novembra u Priboju, najavili su danas organizatori.
Dani Danila Lazovića biće održani po treći put, od 5. do 7. novembra u Priboju, najavili su danas organizatori.

Program manifestacije obuhvatiće pozorišne predstave, izložbe i takmičenje u govorenju poezije.

Na takmičenju učestvuju studenti iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Makedonije, a najbolji će dobiti Povelju Danilo Lazović i 1.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Stručni žiri ovogodišnjeg festivala čine profesor Fakulteta dramskih umetnosti Radovan Knežević, glumci Ivan Bosiljčić i Slobodan Ćustić, glumica i prošlogodišnja pobednica Milica Janketić i ispred porodice Lazović Jelena Lazović. Festival je ove godine bogatiji za novi program "Danilu u čast", u okviru koga učestvuju glumci Beogradskog dramskog pozorišta, teatra u kome je Danilo Lazović diplomirao - Vesna Čipčić, Slobodan Boda Ninković, Marko Živić, Ljubinka Klarić, Milan Čučilović.

Moderator programa biće Miodrag Miki Krstović, a domaćin festivala glumac Mihailo Laptošević.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.