Lakost traži da se ubici iz Osla zabrani nošenje njihove odeće

Predstavnici francuske tekstilne kompanije "Lakost" tražili su od norveške policije da zabrani masovnom ubici Andersu Brejviku da nosi odeću njihovog brenda tokom pojavljivanja na sudu.
Predstavnici francuske tekstilne kompanije "Lakost" tražili su od norveške policije da zabrani masovnom ubici Andersu Brejviku da nosi odeću njihovog brenda tokom pojavljivanja na sudu. Francuska kompanija smatra da Brejvikov izbor odeće predstavlja "pravu noćnu moru" za njihov jedinstveni imidž.

"Lakost" je svoje nezadovoljstvo izrazio zbog fotografije koja se pojavila u medijima, a na kojoj se vidi uhapšeni Brejvik u crvenom puloveru sa prepoznatljivim logom malog krokodila na levoj strani grudi. "Ovo može biti najgora anti-reklama koju je ova kompanija ikada imala", ocenio je norveški list "Dagblade".

Anders Bering Brejvik je 22. jula tokom nasumične 79-minutne pucnjave ubio 69 tinejdžera u omladinskom kampu Radničke partije na ostrvu Utoja, a još osam osoba je poginulo u eksploziji bombe koju je podmetnuo u centru Osla.
  • sosa

    09.09.2011 13:24
    Gluposti! Ali verovatno koriste priliku misleći da im je to pozitivna reklama što traže zabranu...
  • osramoćeni krokodil

    08.09.2011 15:57
    Neka traže od vlade Srbije zabranu za Mrkonjića

    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2009/10/24/1404301/mrkonjic-1.jpg

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet