Samoubistvo 96-godišnjaka, sudar, pucnjava i potezanje nožem

Novosadska Hitna pomoć u nedelju je imala veliki broj intervencija.
Novosadska Hitna pomoć u nedelju je imala veliki broj intervencija.

Pored 108 izlazaka zbog zdravstvenih problema Novosađana, lekarske ekipe su intervenisale i zbog vanrednih događaja.

Oko 6 časova ujutru na uglu Pavla Stamatovića i Kosovske mušakarac star 96 godina je skočio sa petog sprata. Hitna pomoć je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

Na kružnom toku kod Štranda oko 17 časova povređene su dve osobe i to žena stara 25 godina i muškarac star 26 godina. Njih je sa lakšim telesnim povredama Hitna prebacila u Urgentni centar.

Skoro istovremeno ekipa Hitne je intervenisala i u ulici vojvode Mišića gde je upucan mladić star 23 godine. On je zadobio teže telesne povrede i prevezen je u Urgetni centar.

Hitna pomoć je oko 20:15h intervenisala na uglu Kisačke i Temerinske gde je pronađen mladić star 24 godine sa ubodnom ranom oštrim predmetom u predelu levog ramena. Doktori su ga zbrinuli na licu mesta i prebacili na dalje lečenje u Urgentni centar.

  • Perqa

    16.06.2015 11:58
    POLICIJA!
    Muka mi je kad vidim da su svi ti ljudi od ranije poznati policiji! Pa sta traze na slobodi, to mi nije jasno?
  • 15.06.2015 11:47
    Grof Von Opanak
    Ne mogu da se ne složim sa vama. Nemam ideju kako zaštiti svoju decu od takvih, osim da ih vaspitamo i obrazujemo da prepoznaju rizične ljude i situacije i da se evakuišu. Znam da bi deca trebala da budu bezbrižna a ne na stalnom oprezu, ali situacija nalaže to. Na žalost ne možemo ih stalno držati na oku a normalizacija društva mi deluje kao iluzija.
  • 15.06.2015 10:09
    Novi Sad, nekad i sad
    Lako ćemo mi preći na drugu stranu ulice.
    Ili se odbraniti kako znamo i umemo.
    Ali... šta ćemo sa decom?
    Kako dete da šaljem u grad, u Muzičku ili Baletsku ili...
    Ko će dete da zaštiti?
    Ili će se bezbednost svesti na arhivu, statistiku i analize stručnjaka nakon zločina?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija