Ženu u Užicu pregazila cisterna komunalnog preduzeća

Mlađa žena čiji je identitet još nepoznat stradala je pre oko sat vremena u centru Užica kada ju je pregazila cisterna Javnog kumunalnog preduzeća "Bioktoš".
Mlađa žena čiji je identitet još nepoznat stradala je pre oko sat vremena u centru Užica kada ju je pregazila cisterna Javnog kumunalnog preduzeća "Bioktoš".

Tragedija se dogodila na pešačkom prelazu kod parkinga na mestu srušene pošte.

U trenutku kada je nesrećna žena pokušavala da pređe na drugu stranu Ulice Kralja Petra, iz Jug Bodanove naišla je cistrena i usmrtila je na licu mesta.

Uviđaj je u toku.

  • 13.08.2015 11:02
    Zivim u neposrednoj blizini te raskrsnice i pesackog prelaza gde se dogodila tragedija!!!!!!!Ta raskrsnica je problem i nereseno pitanje zadnjih 30 godina! Preksinoc u 4 sata unoc je bio udes!!! Pre 5 dana je bio udes.... po tri udesa u nedelji... i tako 30 godina....! A sto je najtragicnije MUP je na 10 metara od te raskrsnice! I niko od tih zaposlenih koji primju plate i dolaze svaki dan na posao(neznam zasto) ne stane i postavi pitanje:Ajde nesto da resimo da se to ne dogadja!!!!Ako se nesto dogodi 4-ti put,peti - znaci da je neki problem i da ga treba resavati! I ko je odgovoran za smart ove mlade osobe??????


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija