Krkobabić: Pošte Srbije ostvarile najveću dobit u istoriji

Pošte Srbije u 2015. godini ostvarile su neto dobit od 30 miliona evra, što predstavlja "najbolji rezultat u istoriji", izjavio je direktor tog preduzeća Milan Krkobabić.
Pošte Srbije u 2015. godini ostvarile su neto dobit od 30 miliona evra, što predstavlja "najbolji rezultat u istoriji", izjavio je direktor tog preduzeća Milan Krkobabić.

 

On je novinarima poručio da je neto dobit Pošte Srbije "za trećinu veća nego prethodne godine", te da sada iznosi 30 miliona evra.

Kako je naveo, profitabilnost i razvoj korporativne odgovornosti, koji karakteriše ovu kuću, doprinosi odličnim poslovnim rezultatima.

"Hoćemo da budemo pobednici u poslu, a u oštroj tržišnoj konkurenciji možemo da prihvatimo izazov i da pobedjujemo i najveće svetske korporacije", poručio je Krkobabić.

  • Liman3

    09.12.2015 06:33
    Pa naravno...
    ...kad su vam usluge tako skupe da u zadnje 3 godine sve placam preko interneta za 0 dinara provizije u banci! Ostali su vam jos samo jadni penzosi koji nemaju i ne znaju preko interneta da placaju al uskoro ce i oni pa cemo vas onda pitati koliki vam je profit!?
  • Tsunami

    08.12.2015 13:32
    Potencijal !
    Ideš ti nama u željezaru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija