Državljanke Bugarske krale novac u Beogradu

Pet državljanki Bugarske, od kojih su dve maloletne, uhapšene su neposredno nakon što su na Kalemegdanu u Beogradu državljanki Poljske iz torbe ukrale novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.
Za dve bugarske državljanke S.S.H. (24) i G.M.M. (46) se sumnja i da su, u Ulici kneza Mihaila, kineskom državljaninu ukrale novčanik sa izvesnom količinom evra, a nekoliko dana kasnije u restoranu brze hrane na Studentskom trgu, od drugog državljanina Kine iz torbe izvukle kovertu sa novcem.
 
Treća osumnjičena i dve maloletnice terete se i za krađu ranca sa novčanikom od državljanke Grčke, koju su izvršile u jednoj prodavnici u Knez Mihailovoj ulici.
 
S.S.H. privedene su nadležnom tužilaštvu, a protiv tri osumnjičene bugarske državljanke podneta je krivična prijava u redovnom postupku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija