Janković ponudio ostavku na mesto predsednika PSG, skupština odbila

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković ponudio je ostavku na tu funkciju, ali je ta ona na vanrednoj Skupštini PSG jednoglasno odbijena.
Mediji su ranije preneli i da su svi članovi Predsedništva stranke podneli ostavke, što iz PSG demantuju navodeći da je informacija "loše preneta".
 
Iz PSG ističu da od članova Predsedništva Nikola Đuričko i Janko Baljak nisu u zemlji, a da član Predsedništva ostaje i Jene Maglai, dok su se "iz ličnih razloga" povukli Aida Ćorović i Goran Marković.
 
Osim toga, ističe se da će njih dvoje ostati članovi Pokreta slobodnih građana. 
 
Takođe, trebalo bi da bude izabrano još članova Predsedništva stranke, a njih bi prema našim nezvaničnim saznanjima trebalo da bude dosta više nego do sada. 
 
Nedavno je javnost o napuštanju PSG obavestio član Predsedništva Srđan Škoro, a više o tome čitajte OVDE.
  • jana

    26.11.2017 10:11
    vest
    Pa sigurno misle ono sto si zapoceo to i resi.
  • NIKOLA

    26.11.2017 05:46
    Jos jedna obmana Sase Jankovic on misli da je neko toliko glup da nije u stanju da iz njegove iyjave izvuce sustinu. Nije ostavka odbijena, nego predsednistvo je odbilo da o tome raspravlja na danasnjoj skupstini. Jer bi to definitivno bio kraj pokreta ne bi bio danas i odmah, vec da se odlozi za neko krace vreme.
  • Мikica

    25.11.2017 21:13
    Komentar
    Ma, ovaj pokret je prava komedija naravi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija