Bandera pala na auto

Na jedan parkirani automobil u Ulici Matice srpske, danas se srušila bandera.

Na jedan parkirani automobil u Ulici Matice srpske, danas se srušila bandera.

Kako se uverio reporter Radija 021, nije pričinjena veća materijalna šteta, ali je došlo do oštećenja na prednjoj desnoj strani vozila.

Za sada nije poznato kako je došlo do pada bandere na auto, koji je bio parkiran na mestu obeleženom za parkiranje vozila preko puta Matice srpske.

  • ma......

    09.04.2010 11:27
    .....kao i sve i ovo ce se resavati kad neko pogine!!!
  • 09.04.2010 11:06
    Slažem se sa prethodnim komentarom, treba nam više istraživačkog novinarstva, ali se ipak mora podržati i Radio 021 jer je jedan od malobrojnih koji ipak pokušava da izveštava kada se nešto desi lokalno. Većina samo prepisuje agencijske vesti zato što je tako lakše, tako da svi mediji imaju potpuno isti sadržaj. Sama činjenica da je bandera pala nije toliko interesantna, ali može biti dobar povod za neku opširniju vest koja bi taj događaj postavila u nekakav kontekst.
  • ko je kriv

    09.04.2010 07:19
    Greska u obavestenju reportera 021, nije bitno da li je steta manja ili veca, STETA JE UCINJENA a na ostlim institucijama je da se utvrdi steta. Nego da li ce odgovorni izvodjaci radova za los odradjen posao posao, da li ce elektrodistribucija odgovarati i isplatiti stetu sto su bandere loseg kvaliteta itd. isto tako su i gradjani krivi kada vide da huligani lome ne gradsko nego NASE jer nama gradjanima se uzima porez, sto znaci pozvati POLICIJUI kada se uoci da vandali i drogirani unistavaju NAS GRAD, ako policija tada ne izadje na licu mesta onda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija