FOTO: Održana akcija "U lice cenzuri "

Širom Srbije u 19 časova se održala akcija "U lice cenzuri" kako bi se ukazalo na problem slobode govora u Srbiji danas.

Širom Srbije u 19 časova se održala akcija "U lice cenzuri" kako bi se ukazalo na problem slobode govora u Srbiji danas.

Obrenovac

Akcija je organizovana preko fejsbuka i tvitera, a učesnici su se fotografisali sa natpisom "U lice cenzuri".

Novi Sad

Kako su naveli organizatori, akcija je izvedena kako bi pokazali da se "sloboda govora tiče svih nas, gde god se nalazimo, i da to što živimo u različitim gradovima nije prepreka da se organizujemo."

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama pored haštaga #ulicecezuri mogu se videti ljudi u mnogim mestima u Srbiji, ali i u inostranstvu.

Beograd

Čačak

Kragujevac

Niš

Zemun

Vršac

Dizeldorf

Leverkuzen


 

  • Maslina

    09.06.2014 17:24
    Cenzura - ali čija?
    Najpre napadaju premijera pričama o njegovom bratu, a potom i sinu izmišljaju skandale! Pored toga, plasiraju se neistine o "razmimoilaženju" Vučića i Nikolića, zatim - napadi na ministra policije i čitave medijsko-istražne radnje oko njegovog doktorata... Po medijima bi se moglo zaključiti da je DS na vlasti, daleko bilo!
  • ПатриЈот

    08.06.2014 13:01
    @ајмо
    Изгледа да си ти накупио динара довољно за рату кредита. Теби на част.
    Ја немам кредит код "комерцијалних банака" тако да могу слободно речи да нема цензуре код нас. Ви који сте се задужили, ... јбг., снађите се, не морамо сад и ваше кредите да враћамо. Фер?
  • dumdum

    08.06.2014 05:34
    ...
    kao što reče ona slikarka u "montevideu": jedina gora stvar od diktature je umetnička kritika iste

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija