Vrbas: Konkurs za najbolji dečji rad na temu "Voda je blago"

Javno komunalno preduzeće "Komunalac Vrbas" povodom Svetskog dana voda, 22. marta, raspisalo je drugi po redu likovno-literarni konkurs za najbolje dečije likovne i literarne radove na temu "Voda je blago" pod pokroviteljstvom Opštine Vrbas, a u saradnji sa Gradskom bibliotekom "Danilo Kiš".
Konkurs za predškolce i učenike onovnih škola sa teritorije vrbaske opštine otvoren je do 15. marta. Konkurs je raspisan sa željom da najmlađe podstaknu na razmišljanje o značaju vodnog resursa i potrebe štednje vode. 
 
Za najuspešnije učesnike konkursa pripremljene su bogate nagrade i diplome. Nagrađena će biti i škola, odnosno vrtić, iz koje pristigne najveći broj likovnih, tj. literarnih, radova.
 
Svečanost proglašenja pobednika zakazana je za 23. mart u 12 časova, na dečijem odeljenju Gradske biblioteke "Danilo Kiš".  
 
Svečanost će uveličati svojim nastupom učenici Osnovne muzičke škole iz Vrbasa.
  • voda

    27.02.2018 08:38
    je
    blago narocito iz kanala
  • Oči me izdaju

    27.02.2018 00:42
    Možda i um
    Toliko mi je ušao Vučić u glavu (zbog toga što se non-stop pojavljuje svuda), da sam pročitao naslov kao "VoĐa je blago".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina