FOTO: Na Batrovcima zaplenjena vredna musketa

Carinici su 31. marta na graničnom prelazu Batrovci sprečili pokušaj krijumčarenja 32 komada municije za lovačku pušku i malokalibarski pištolj i dve puške od kojih je jedna musketa za koju u Upravi carina tvrde da, ukoliko se ispostavi da je reč o originalnom antikvitetu, njena vrednost na aukcijama može dostići vrednost i do 100.000 evra.
Prekršaj je otkriven kada je za ulaznu kontrolu izdvojen automobil holandskih registarskih oznaka kojim je putovao holandski državljanin turskog porekla. On je carinicima rekao da nema ništa što bi prijavio za kontrolu međutim na zadnjem sedištu carinik je već na početku pregleda pronašao lovačku pušku i musketu umotane u belu tkaninu.
 
 
Carinici su potom ispod zadnjeg sedišta pronašli i čarapu sa 27 lovačkih patrona i pet metaka za malokalibarski pištolj. 
 
Putnika je zajedno sa oružjem i municijom preuzela policija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina