FOTO: Zaposleni se slikali goli

Prema navodima njenih osnivača, postoji jako dobar razlog što su radnici kompanije "Sagmeister & Walsh" pozirali goli na službenim fotografijama kojima se predstavljaju svetu.
Prema navodima njenih osnivača, postoji jako dobar razlog što su radnici kompanije "Sagmeister & Walsh" pozirali goli na službenim fotografijama kojima se predstavljaju svetu.

Naime, vlasnici njujorške dizajnerske agencije, Stefan Sagmajster i Džesika Velš u trenutku preimenovanja frime i Džesikinog dolaska 2012. godine odlučili su da radnicima pošalju e-mail u kojem najavljuju da će novu eru kompanije obeležiti golim fotografijama radnika.
To je bio potez koji je bio svojevrsni nastavak na Stefanove gole fotografije koje je on objavio pre 19 godina u trenutku kad je osnivao svoju firmu "Sagmeister Inc."

A sve je to je izazvalo priličnu pometnju na internetu. Velš je ispričala da su u roku od sat vremena od slanja e-maila dobili jako puno pažnje na društvenim mrežama i na taj način opravdala ovaj potez: "U tom smislu to je bio prilično funkcionalan dizajn ili reklama".

U poslednjih nekoliko dana vesti o ovom potezu stigle su i do svetskih medija pa su priču o golim fotografijama preneli svi važniji svetski portali, uključujući "Huffington Post", "Daily Mail" i "Business Insider".

"Sagmeister & Walsh" kompanija sarađuje s velikim klijentima kao što su Levi's, BMW i HBO.

  • 06.06.2013 12:39
    5 na 1?
  • Vlada

    06.06.2013 09:07
    ...
    No biz like show-biz!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti