VIDEO: "Plesačica" s autobuske dobila ulogu u teatru

Ženi, koja je krišom snimljena kako pleše na autobuskoj stanici, ponuđena je uloga u teatarskoj predstavi, nakon što je snimak postao pravi hit na internetu.

Ženi, koja je krišom snimljena kako pleše na autobuskoj stanici, ponuđena je uloga u teatarskoj predstavi, nakon što je snimak postao pravi hit na internetu.

Sekretarica Eli Kol (35) postala je internet zvezda u aprilu, kada je snimak nazvan "Eastleigh's Got Talent" objavljen na jutjubu.

Kolovoj je ponuđena uloga u predstavi "AH Men", koju priprema britanski teatar "The Point". Dodeljena joj je uloga Lin Paris, koja je i napisala predstavu, nakon što je scenarista slučajno video snimak na internetu.

Kol je studirala scenske umetnosti na koledžu, ali je odustala nakon što je ostala bez posla i nije mogla da priušti školarinu. Kaže da joj se sada pružila prilika da ispuni svoje scenske ambicije. Ona će se pojaviti u prvom činu, a učestvovaće u horskom pevanju i plesnoj tački.

"Ja sam normalna osoba koja slučajno voli da pleše na autobuskim stanicama. I dalje ne mogu da verujem šta se desilo sa snimkom", kaže Eli.

Nakon što je snimak odjeknuo internetom, otkrilo se da je Kolova zapravo plesala uz "Knock Down", a snimila ju je Džin Roland (45) iz obližnjeg kafića.

  • m

    17.09.2013 14:18
    odlična je
    Ova žena sigurno još bolje pleše... normalna zemlja...eto i neko je primetio... pruži će joj se šansa u životu i nadam se da će je pametno iskoristiti. Baš se radujem kada se nekim običnim ljudima, mada možda i nije obična, desi nešto lepo u životu.
  • xy

    17.09.2013 13:15
    Izuzetno simpatično! ovo nije tako nov snimak, već se vrteo po društvenim mrežama i ljudi je uglavnom obožavaju. A žena je obična i nije nikakva javna ni izvikana ličnost. Uopšte mi ne deluje da je ovo namešteno, to, kad su smišljene "slučajnosti", najčešće se odmah primeti... Ova buckica ne deluje kao neko ko bi se namerno producirao po Youtube-u ili bilo gde drugde... Samo jedna veselica koja ne mari šta drugi misle. Svaka joj čast.
  • Steva-NS

    17.09.2013 13:06
    a ja se isekoh od sekiracije,šta će biti sa plesačicom sa autobuske stanice!Da i ona ne čeka autobus,koji je promenio maršrutu,zbog "epohalnih" investicija,kao u nekom gradu,na brdovitom Balkanu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.