Tražili ga policajci i helikopter, a mališan spavao u ormariću

Nestanak trogodišnjeg dečaka digao je u petak popodne na noge jedno malo selo u Engleskoj, u okrugu Kembridž.
Nestanak trogodišnjeg dečaka digao je u petak popodne na noge jedno malo selo u Engleskoj, u okrugu Kembridž.

Opsežna policijska potraga u kojoj je bilo angažovano 30 policajaca i helikopter, trajala je čitava četiri sata.

Naime, Beki Gam (32) je shvatila da dečaka nema u petak oko 15 sati, piše Daily Mail. Napolju je već bio sumrak. Nakon što je celu kuću dva puta pretražila i shvatila da mališana nema nigde pitala je starijeg sina da li zna gde je Jaden. - On me uzeo za ruku i odveo do ulaznih vrata. Mislila sam da je dečak izašao napolje. Bilo je strašno - rekla je Beki.

Ona je potom sa suprugom i komšijama pretražila dvorište i ulicu, a zatim nazvala majku da proveri da li je dečak možda kod nje. Nakon toga pozvala je policiju koja je odmah krenula u potragu, a priključili su se i brojni građani i poznanici.

Nakon skoro četiri sata od nestanka, Beki je dočekalo iznenađenje. Dok je u kuhinji razgovarala s policijom otvorila je jedan od ormarića i u njemu pronašla dečaka kako spava. Prvi put kada je gledala u ormar nije ga videla jer je bio prekriven hrpom kesa.

- Ne mogu poverovati da se sakrio u ormariću ispod sudopera. Nikada ne izdrži dugo na jednom mjestu - kazala je uplakana majka nestašnog dečaka. A on se najverovatnije odlučio malo odmoriti nakon što je pogledao svoj omiljeni crtani "Vatrogasac Sem".

  • Mama

    03.03.2014 09:35
    Nešto slično se i meni desilo, ali se pojavio u momentu kada sam htela da zovem policiju. Čak je i uzrast isti.
  • 03.03.2014 09:30
    :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.