VIDEO: Raspevana časna sestra hit na internetu

Jedna časna sestra je svojim pevanjem izazvala pravu senzaciju na italijanskoj televiziji i ubrzo postala hit na Jutjubu.
Jedna časna sestra je svojim pevanjem izazvala pravu senzaciju na italijanskoj televiziji i ubrzo postala hit na Jutjubu.

Učestvujući u muzičkoj emisiji "Glas Italije" (Voice Italia), sestra Kristina Skučia zadivila je sudije svojom energičnom i emocijama nabijenom interpretacijom pesme "No One" Ališe Kiz.

Raspevana opatica je čak uspela da namami suze jedom od članova žirija, među kojima je bila i poznata italijanska pevačica i voditeljka Rafaela Kara.

Kristina je završila svoj nastup dočekana ovacijama, dok su njene drugarice časne sestre poskakivale od radosti u kulisama.

Sestra Kristina pripada "Novom redu", kome se neki rimo-katolici protive jer smatraju da njegovi pripadnici previše odstupaju od uobičajenog ponašanja vernika, ne samo tokom bogoslužbenih radnji, već i svojim životom.

Slavnoj Rafaeli Kari se nastup prilično svideo, pa je po njegovom okončanju upitala časnu sestru vrlo jednostavno pitanje: "Šta mislite, kakva će biti reakcija Vatikana (na ovaj vaš nastup)?"

"Nadam se da će me sada pozvati papa Frančesko", bio je odgovor raspevane časne sestre.

  • Bojler

    20.03.2014 20:42
    :)))
    Savrseno !
    Morao sam jos jednom da poslusam video.:)
    Svaka cast gospodjici!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.