Informer preneo atmosferu sa odloženog koncerta Bilija Ajdola

Dnevni list Informer je u današnjem izdanju objavio izveštaj sa koncerta Bilija Ajdola, koji je bio najavljen za juče u Beogradu, ali je u međuvremenu pomeren za danas. 
Dnevni list Informer je u današnjem izdanju objavio izveštaj sa koncerta Bilija Ajdola, koji je bio najavljen za juče u Beogradu, ali je u međuvremenu pomeren za danas.

Muzičar je nakon nevremena u prestonici odlučio da koncert pomeri sa srede na četvrtak, tj. sa 25. na 26. jun.

Uprkos tome u Informeru je danas izašao sledeći tekst:

"Jedan od najpopularnijih rok muzičara današnjice Bili Ajdol održao je sinoć koncert na Kalemegdanu, u Donjem gradu Beogradske tvrđave. "Da li ste spremni za rokenrol? Ja jesam! Da li ste spremni za ozbiljno prašenje pod tvrđavom? Biće vruće u gradu, vruće na Kalemegdanu", rekao je Bili. Neisrcpnu kolekciju klasičnih rokenrol hitova popularni Englez predstavio je zajedno sa gitaristom Stivijem Stivensom. Oni su izveli i numere sa novog albuma 'Kraljevi i kraljice podzemlja', koji treba da bude objavljen u oktobru. Kao predgrupa nastupio je zagrebački bend Psihomodo pop".

U međuvremenu se glavni urednik lista Dragan Vučićević izvinio čitaocima. - Grubom tehničkom greškom, u delu prvog regionalnog tiraža, izašla je priprema teksta o koncertu. Izvinjavam se čitaocima - rekao je Vučićević.

  • 26.06.2014 20:05
    Kaže Vučko
    greška u pripremi teksta.Kakva je to priprema teksta kad se događaj nije ni odigrao.U stvari šta se i ja čudim oni tako "pripremaju" sve tekstove pa što ne bi i ovaj.Sad što takva priprema ima za rezultat lažnu informaciju to nema veze,jer ko te pita za istinu ,važno da se novine prodaju.Fuj za ovakve novine i urednika.Dok se u Srbiji budu dobro prodavale ovakve novine nema od nas ništa.
    Gde su sada udruženja novinara da osude ovakvu "pripremu" istine.Fuj i za njih.
  • Spark

    26.06.2014 15:48
    Informer
    List po meri Srbije! Sto se tice njihove ciljne grupe, koncert je uspesno odrzan.
  • Slobodanka Cuca Nikolic

    26.06.2014 15:36
    Koncert
    To je Informer. Oni LAZU i o mnogo ozbiljnijim stvarima, lazno okrivljuju, lazno izvestavaju. Kod njih je sve laz! Jedino sto je istina da se "uvlace" (nemam drugi adekvatniji izraz) A. Vucicu, onako da se coveku povraca, ali ocigledno je da Vucicevic uziva u toome. Fuj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.