FOTO: Hiljade Novosađana dočekalo fudbalere i vaterpoliste

Više hiljada Novosađana dočekalo je sinoć na Štrandu mlade fudbalere Vojvodine koji su nastupajući za Srbiju osvojili titulu planetarnog prvaka, ali i novosadske vaterpoliste iz reprezentacije koji su osvojili zlato u Bakuu.

Više hiljada Novosađana dočekalo je sinoć na centralnom platou Štranda mlade fudbalere Vojvodine koji su nastupajući za Srbiju osvojili titulu planetarnog prvaka na Novom Zelandu, ali i novosadske vaterpoliste iz reprezentacije koji su osvojili zlato na Evropskim igrama u Bakuu.

Na bini su se najpre pojavili mladi vaterpolisti, članovi VK Vojvodine koji su osvojili zlato: trener Vladimir Čukić i igrači Marko Tubić, Dragoljub Rogač, Vladan Mitrović, Vladan i Kristijan Šulc.

Potom su na binu izašli fudbalski šampioni sveta iz Novog Sada, Sergej i Vanja Milinković-Savić, Mijat Gaćinović, Radovan Pankov, Srđan Babić i trener Milan Kosanović.

Kada su se pojavili, Štrand je "eksplodirao", počeo je vatromet, upaljeno je na desetine baklji i gromoglasno se skandiralo "šampioni, šampioni".

Očigledno iznenađeni ogromnim brojem ljudi koji je došao da ih pozdrave, fudbaleri su se kratko obratili i rekli da titula pripada srpskom narodu i da su je zasluženo osvojili na Novom Zelandu.

Pre dolaska zlatnih momaka, Novosađane su zabavljali "Apsolutno romantično","Zorule", "Amajlija" i Dušan Kostrešević, učesnik takmičenja za Pinkove zvezde.

Organizatori svečanog dočeka su Grad Novi Sad, Fudbalski klub "Vojvodina" i Gradsko zelenilo.

  • kole

    23.06.2015 18:15
    Docek je bio dobro organizovan, divan nacin da se grad zahvali nasim mladim fudbalerima
  • sloven

    23.06.2015 09:17
    bezanija
    Sve ce to da se rasprsi po svetskim fudbalskim klubovima, Real, Mancester, Ajax, Celzi...uostalom kao i sve pametno, talentovano, obrazovano sto odlazi iz Srbije.
  • haha

    23.06.2015 08:44
    Tea, botino, pa ti to prva i stalno radis, to sto zameras drugima. I to jases po svim portalima. Imas li ti obaveze neke, recimo, sredjivanje stana, nesto po kujni, pa i setnja parkom bi ti dobro dosla. Pa te molim da sjases sa 021, ovde ne prolaze te vase smaracke fore. Is!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti